ΝΕΡΟΥ

PROTECT

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ ΝΕΡΟΥ 

 

 

Περιγραφή

ΤΟ SYSTEM TECHNICA PROTECT είναι ειδικό βερνίκι για πετρώματα. Είναι διαφανές, άχρωμο, κατασκευασμένο σύμφωνα με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και είναι κατάλληλο για την χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε υλικά όπως η πέτρα, τα κεραμικά, ο πωρόλιθος, το τούβλο, η πατητή τσιμεντοκονία κ.λ.π.

Συνιστάται για επιφάνειες, που δεν δέχονται βαριά κατανάλωση σε τριβή όπως διακοσμήσεις σε τοίχους. Σε σαθρές επιφάνειες, όπως ο γύψος, ο πωρόλιθος, το τούβλο, διεισδύει σε βάθος και σταθεροποιεί την επιφάνεια, δίνοντας της πέρα από προστασία και επιπλέον αντοχή. Δεν ξεφλουδίζει και είναι πολύ ανθεκτικό στον ήλιο, την παγωνιά και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Δεν κιτρινίζει και αναδεικνύει θεαματικά τη χρωματική υφή των πετρωμάτων και της πατητής τσιμεντοκονίας. Μετά τη σταθεροποίηση του, παρουσιάζει υψηλές μηχανικές αντοχές στα έλαια, τα οξέα και τα απορρυπαντικά. Εμποδίζει τη διείσδυση της υγρασίας στα πετρώματα, προστατεύοντας τα από τα άλατα, τη μούχλα και τους μικροοργανισμούς. Το SYSTEM TECHNICA PROTECT δεν περιέχει μόλυβδο.

Προετοιμασία

Οι επιφάνειες να είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς σκόνη, λάδια και ξεφλουδισμένα παλαιά βερνίκια. Οι εξαιρετικά λείες επιφάνειες πρέπει να περαστούν με γυαλόχαρτο  να «αγριέψουν» λίγο.

Εφαρμογή

Πρέπει να αναμιχθεί σχολαστικά πριν τη χρήση και δουλεύεται με όλα τα γνωστά εργαλεία βαψίματος. Δύο χέρια επαρκούν. Τρίτο χέρι προσθέτει περισσότερη γυαλάδα, εφόσον  αυτή είναι επιθυμητή και μεγαλύτερη αντοχή στις τριβές, αν η επιφάνεια υφίσταται έντονη χρήση. Καθαρίζεται εύκολα πριν στεγνώσει με ζεστό νερό και σαπούνι. Το SYSTEM TECHNICA  PROTECT καλύπτει 7-10 m² ανά λίτρο ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Συσκευασία

Σε δοχεία 2,5 0.75 lit

Αποθήκευση

Σε προστατευόμενο χώρο από τον ήλιο και τον παγετό στην αρχική συσκευασία από την ημερομηνία παραγωγής.

 pdfPROTECT_ΝΕΡΟΥ.ΤΕΧΝΙΚΟ_.pdf