ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SYSTEM TECHNICA 2015

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση - ενημέρωση του ομίλου ΣΤΟΡΙΣΜΕΝΟΣ, με θέμα την παρουσίαση των προϊόντων του, όπως κόλλες πλακιδίων, κονιάματα εξωτερικής θερμομόνωσης, πατητή τσιμεντοκονία, ψυχρά υλικά (πλάκες), που έλαβε χώρα στις 28 Μαϊου 2015, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Καρδίτσα.

Η ενημέρωση απευθύνθηκε στα τμήματα πωλήσεων, τεχνικής υποστήριξης, εξαγωγών και marketing και πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονα εξοπλισμένες αίθουσες σεμιναρίων και τις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες τεχνικών εφαρμογών της εταιρείας.

Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της SYSTEM TECHNICA ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, το συμμετέχον προσωπικό καθώς και αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, κατασκευαστές, διακοσμητές και εφαρμοστές για τα πολλά νέα προϊόντα της εταιρείας που κυκλοφόρησαν στην αγορά το τελευταίο διάστημα. Το μεγαλύτερο μέρος όμως της ενημέρωσης αφιερώθηκε στη live επίδειξη των εφαρμογών του ολοκληρωμένου συστήματος της SYSTEM TECHNICA ART πατητής τσιμεντοκονίας, καινοτόμου σειράς διακοσμητικών επιστρώσεων για δάπεδα και τοίχους. Επιπλέων βάρος δόθηκε και στην ενημέρωση για το SYSTEM TECHNICA CLIMA, ένα ολοκληρωμένο τελευταίας γενιάς σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης που δίνει τις καλύτερες λύσεις στις απαιτήσεις των κτιρίων για εξοικονόμηση ενέργειας.

 

IMG 0218

                    ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 2