ΠΛΑΚΟΠΟΙΙΑ

Storismenos
ΠΛΑΚΟΠΟΙΪΑ

Η ΠΛΑΚΟΠΟΙΪΑ  ΣΤΟΡΙΣΜΕΝΟΥ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1968 και σταδιακά έφτασε στο σημείο σήμερα να κατέχει κορυφαία θέση στην Ελληνική βιομηχανία δομικών υλικών. Διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό ο οποίος συνεχώς ανανεώνεται έτσι ώστε τα προϊόντα της να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ποιοτικές απαιτήσεις και προδιαγραφές. Για το λόγο αυτό η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001/2008.Η ευελιξία της παραγωγής της και το ευρύ δίκτυο πωλήσεων και αποθήκευσης που έχει αναπτύξει η εταιρεία στην Ελλάδα αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, επιτρέπουν την άμεση παράδοση των προϊόντων της στις αγορές αυτές, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

καλουπιαπλακακιαπρωτα

1968
Storismenos, μια σύγχρονη εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Θεσσαλίας( εδώ και 52 χρόνια.).

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ
ΠΛΑΚΕΣ Storismenos

Οι αντιολισθητικές πλάκες είναι αντιπαγωτικέςκαι κατάλληλες για επιστρώσεις χώρων βαριάςκυκλοφορίας λιμάνια, συνεργεία, πεζοδρόμια,πλατείες, πυλωτές, διακοσμήσεις αυλών - πισί-νας, στεγανωποιήσεις ταρατσών κ.τ.λ..

ΒΟΤΣΑΛΟΠΛΑΚΕΣ
Storismenos

Οι βοτσαλόπλακες είναι αντιπαγωτικές, και κατάλληλες για επιστρώσεις χώρων βαριάς κυκλοφορίας λιμάνια, συνεργεία, πεζοδρόμια, πλατείες, πυλωτές, διακοσμήσεις αυλών - πισίνες, στεγανοποιήσεις ταρατσών κ.τ.λ.   Τα χρώματα των προϊόντων είναι ενδεικτικά, διότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι φυσικά προϊόντα και μπορεί να έχουν μικρές χρωματικές διαφορές.

ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΕΣ
ΠΛΑΚΕΣ Storismenos

Οι γυαλισμένες πλάκες είναι αντιπαγωτικές, και κατάλληλες για επιστρώσεις χώρων βαριάς κυκλοφορίας λιμάνια, συνεργεία, πεζοδρόμια πλατείες, πυλωτές, διακοσμήσεις αυλών - πισίνες, στεγανοποιήσεις ταρατσών κ.τ.λ. 

ΜΩΣΑΙΚΑ
ΠΛΑΚΕΣ Storismenos

Οι μωσαϊκές πλάκες είναι αντιπαγωτικές, και είναι κατάλληλες για επιστρώσεις καταστημάτων, εμπορικών κέντρων, μετρό, αιθουσών αεροδρομίων, πυλωτών, διακοσμήσεις αυλών, πισινών, στεγανοποιήσεις ταρατσών κ.τ.λ.
* Τα χρώματα των προϊόντων είναι ενδεικτικά, διότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι φυσικά προϊόντα και μπορεί να έχουν μικρές χρωματικές διαφορές.

ΑΜΕΑ
ΠΛΑΚΕΣ Storismenos

Η πλακοποιϊα ΑΦΟΙ ΣΤΟΡΙΣΜΕΝΟΥ Α.Ε  πάντα ευαίσθητη σε κοινωνικά θέματα και ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης δημιούργησε την σειρά τσιμεντοπλακών ΑΜΕΑ  τυφλών. Δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε μελετητές και κατασκευαστές έργων να προσφέρουν το καλύτερο περιβάλλον κίνησης και ασφάλειας  σε αυτή την ευαίσθητη ομάδα συμπολιτών μας.

ΨΥΧΡΑ ΥΛΙΚΑ
ΠΛΑΚΕΣ Storismenos

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΤΟΡΙΣΜΕΝΟΥ Α.Ε πρωτοπόρα στην παραγωγή νέων προϊόντων προχώρησε στην παραγωγή τσιμεντοπλακών με ψυχρά υλικά. Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βάσει εργαστηριακών δοκιμών σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα ASTM  E903-96 και ASTM G159-98.
Ψυχρά ονομάζονται τα υλικά που χαρακτηρίζονται από:
1. Την υψηλή ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία
2. Υψηλό συντελεστή εκπομπής υπέρυθρης ακτινοβολίας.

    •    Υψηλός δείκτης ηλιακής ανάκλασης                             
    •    Μείωση του φαινομένου Αστικής Θερμικής Νησίδας
    •    Αισθητικό αποτέλεσμα
    •    Μείωση της θερμοκρασίας του αέρα μέρα και νύχτα
 
  Πλατείες και πεζοδρόμια κατασκευασμένα με ψυχρά
υλικά κατέβασαν την θερμοκρασία έως και 3 βαθμούς Κελσίου σε ακτίνα έως και 100 μέτρων.  

storilogo12.png

Περ. Οδός Καρδίτσας - Τρικάλων
43100 Καρδίτσα
Τηλ.: 2441023449 Fax: 2441026283 
e-mail: storismenoskar@gmail.com

Η εταιρία

Η ΠΛΑΚΟΠΟΙΪΑ Αφοι ΣΤΟΡΙΣΜΕΝΟΥ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1968 και σταδιακά έφτασε στο σημείο σήμερα να κατέχει κορυφαία θέση στην Ελληνική βιομηχανία δομικών υλικών. Διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό ο οποίος συνεχώς ανανεώνεται έτσι ώστε τα προϊόντα της να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ποιοτικές απαιτήσεις και προδιαγραφές. Mε γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Follow Us

Copyright © Storismenos 2023. All Rights Reserved.

Search